Bij TECHNOSTYLE hechten we grote waarde aan jouw privacy en handhaven we strikte naleving van de privacywetgeving. Dit betekent dat jouw gegevens veilig bij ons zijn en op verantwoorde wijze worden gebruikt. In deze privacyverklaring wordt toegelicht welke handelingen wij verrichten met de informatie die wij over jou verkrijgen via de website https://technostyle.nl.

Voor vragen over jouw gegevens of om meer inzicht te verkrijgen in welke informatie wij van jou bijhouden, kun je contact opnemen met TECHNOSTYLE.

Afhandeling van bestellingen

Wanneer je een bestelling plaatst bij ons, maken wij gebruik van jouw persoonsgegevens om de bestelling op een correcte wijze af te handelen. Voor het bezorgen van de bestelling delen wij jouw persoonsgegevens met onze bezorgdienst. Daarnaast ontvangen wij informatie over jouw betaling van jouw bank of creditcardmaatschappij.

Wij maken hierbij gebruik van jouw telefoonnummer, adresgegevens en e-mailadres, die noodzakelijk zijn voor het afsluiten van het contract met jou. Deze informatie wordt bewaard tot twee jaar na de afronding van jouw bestelling en zeven jaar daarna, in overeenstemming met de wettelijke bewaartermijn.

Verstrekking aan derden

In samenwerking met specifieke bedrijven delen wij bepaalde persoonsgegevens die hierboven zijn genoemd. Deze bedrijven leveren op maat gemaakte advertenties voor ons:

  • Blitz Digital

Statistieken en profilering

Wij verzamelen statistieken over het gebruik van onze website om deze te verbeteren en alleen relevante informatie te tonen. Persoonsgegevens kunnen worden gecombineerd om meer over jou te weten te komen. Jouw privacy wordt te allen tijde gerespecteerd, en indien je dit niet wenst, kun je dit aan ons melden.

Deze statistieken worden vergaard via cookies, waarbij wij een legitiem belang hebben. De bewaartermijn van deze informatie is één jaar.

Contactformulier en Nieuwsbrief

Met het contactformulier kun je vragen stellen of verzoeken indienen. Hiervoor gebruiken wij jouw e-mailadres en adresgegevens, die noodzakelijk zijn voor het afsluiten van het contract met jou. Deze informatie wordt bewaard totdat wij zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief, die nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten bevat. Dit abonnement is op elk moment opzegbaar. Jouw e-mailadres wordt automatisch toegevoegd aan de abonneelijst en deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt.

Reclame

Wij sturen jou graag reclame over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten via e-mail en social media. Je kunt te allen tijde bezwaar maken tegen deze reclame door gebruik te maken van de afmeldlink in elke e-mail, door ons te blokkeren of door de afmeldoptie in jouw account of via het portaal door te geven.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Met uitzondering van eerder genoemde partners verstrekken wij jouw persoonsgegevens onder geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, tenzij dit wettelijk verplicht is (bijvoorbeeld op eis van de politie bij vermoeden van een misdrijf).

Social Media en Google Analytics

Onze website bevat social media buttons, waarmee beheerders van deze diensten jouw persoonsgegevens kunnen verzamelen. Wij maken gebruik van Google Analytics om het gebruik van onze website bij te houden. Hiervoor hebben wij een verwerkersovereenkomst met Google gesloten, waarin strikte afspraken zijn vastgelegd over het gebruik van de verkregen Analytics-informatie.

Beveiliging

Het beveiligen van persoonsgegevens staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat jouw gegevens goed beveiligd zijn en passen de beveiliging voortdurend aan om mogelijke risico’s te minimaliseren.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Bij wijzigingen aan onze website passen wij ook de privacyverklaring aan. Let altijd op de bovenstaande datum en controleer regelmatig op nieuwe versies. Wij streven ernaar wijzigingen separaat aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van jouw gegevens

Voor vragen over welke persoonsgegevens wij van jou hebben en wat wij ermee doen, of om gebruik te maken van jouw rechten (waaronder inzage, correctie, verwijdering, intrekking van toestemming of bezwaar maken tegen specifiek gebruik), kun je contact met ons opnemen. Zorg ervoor duidelijk te vermelden wie je bent om onbedoelde aanpassingen of verwijderingen van gegevens te voorkomen.

Klacht indienen

Indien je van mening bent dat wij niet adequaat helpen, heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens TECHNOSTYLE

TECHNOSTYLE 5e Haren 6 5233 BL, ‘s-Hertogenbosch E-mail: info@technostyle.nl